Vi har aldrig det så jobbigt som vi tror

Hejhej!
När du missar tåget och får vänta 40 minuter är det det allra värsta som har hänt dig under dagen. När du får stå i en kö i typ en kvart efter skolan/jobbet är det det allra värsta på eftermiddagen och du anser att det är sååå synd om dig.
Och när nånting av alla de miljontals I-landsproblem vi har sker så tycker du att ingen kan ha det värre än just dig. Men har du nånsin tänkt hur ditt liv skulle vara om du inte hade ben och inte hade armar?
Har du tänkt hur det skulle vara att få kämpa så in i helvete bara för att göra nått så naturligt som att äta-hålla i din kniv och i din gaffel eller att bara gå från en punkt till en annan?
Jag har egentligen inte funderat på detta innan men när jag ser dessa videosarna så skäms jag,jag bokstavligt skäms!

För denna mannen är den allra mest inspirerande jag har sett och jag tycker vi alla ska ta del av hans livsglädje!

Kram
Christina

PART 1:

PART 2:

PART 3:


Tro inte att jag bloggar, jag gör läxor

Tjoo:D

Jag gör egentligen läxor för, liksom Christinas, är mina lärare onda och ger oss läxor över helgen.

Idag har jag och Mathilda tränat småbarn i gympa. Många nya namn att lära sig, nästan 40 barn i båda grupperna! Men jag lärde mig ganska många idag. Duktig Denice.
Och jag hittar såklart inte dit där vi ska vara, så lycka till när Mathilda är sjuk. Äh, jag lär mig såsmåningom :)

Igår var jag med lite folk på RixFm-festivalen. Skitkul! Min mobil laddade nästan ur efter typ första numret, så jag fick bara bilder på när kören gjorde några låtar :P Jag skrek även sönder min hals under de låtarna, så den fick vila lite sen och komma tillbaka på slutet. Vi är inte några stora Ola-fans, men vi sjöng (läs skrek) med i hans låtar som fan, och waylade(stavning?) väldigt mkt. Sarah Dawn Finers låtar blev också ganska förstörda för de som stod framför oss ;)

Denice fick en RixFm-tröja. Vissa slogs om dem, jag fick en rakt i huvudet :) Den är orange, men wtf, det är ju ändå en RixFm-tröja...Jag ska nog bara sova i den iaf.

Sen i onsdags har inte så mycket hänt i skolan. Polhem har ju inte såna roliga saker som Katte har. Synd, för det hade varit jättekul. Men jag gillar Polhem ändå :)

Nu ska jag ta en kopp kaffe och fortsätta med matten.

Kramar! Denice


Saknar mysdagarna under spexet <3



Puss på er ;) <3


En söndag allt för planerad

Hejhej!
Känner dåligt samvete för mitt dåliga bloggande,ska försöka komma igång ordentligt igen! Ska försöka skaffa lite inspiration liksom!
Har inte bloggat sen i onsdags eller nått så kan ju alltid ge er en liten snabb update på vad som hänt mig i mitt (inte så) spännande liv.
I torsdags var det vanlig skoldag,kommer inte ens ihåg om jag gjorde något efter,jag var förmodligen aptrött som efter varje skoldag och tog mig hem som vanligt och hamnade nog framför tvn.
I fredags å andra sidan var det inte vanlig skoldag.

Katedralskolan har alltid en kick-off som tvåorna och treorna håller i där vi tävlar mot de andra ettorna i olika galna tävlingar. Samtidigt som alla ettor klätt ut sig efter ett gemensamt tema,vår klass var GEEKS och alla hade verkligen gått all the way,alla såg ut som riktiga töntar och hade inte en klass varit så skickliga med sina militärkostymer är jag säker på att vi vunnit,hihi!
Och vi hade också våran egna heja-ramsa.
Enligt mig var vi-PDP A bäst!

När vi gått igenom alla dessa konstiga tävlingar så var det dags för bad i fontänen i Statsparken med vattenkrig och foto på hela vår klass. (resultatet av detta kommer längre ner).
Kan säga att jag var inte torr nånstans när vi gick tillbaka till skolan för att byta om till våra vanliga kläder,och ingen annan heller för den delen.
När jag kom hem packade jag,bytade om och fixade till mig lite och drog till Emii dit Denice också kom. Tillsammans med Emiis lillasyster hade vi en myskväll med film och pizza och dans såklart till mucho great music!

Igår var jag och Denice,Emii och Mathilda på vår lilla bys höstmarknad och kollade på lite dans på torget och sen drog vi till LL Dance Studios ett-års jubileum eftersom jag dansat där. Det var jättekul med fler uppträdande-imponerande uppträdande!
Sen åkte vi in till Rix FM Festivalen på kvällen med några fler,bra musik-skönt att bara ha kul!
Sen sov Emii hos mig tills idag :)

Och nu-för att berätta meningen med rubriken.
Jag är idag tvungen att göra en massa spanska eftersom min lärare är lite ond... Och måste kika på matten eftersom jag har uppgifter att göra och har ett test på torsdag.
Bäst att jag läser litegrann på det alltså.
Som sagt-en allt för planerad söndag.


PDP A i fontänen,saknar tyvärr lite människor på bilden. Men ack så snygg bild. Jag står mellan killen i beiga byxor och öppen skjorta och tjejen i rosa skjorta med gröna shorts.

PDA A<3

Kramkram
Christina!

Skolan en onsdag :)

Idag började Denice med idrott och hälsa. Fast eftersom det var första lektionen pratade han bara om ämnet och så och så fick vi fylla i ett papper om våra erfarenheter av ämnet och sen fick vi gå. Allt detta tog typ 40 min, sen hade vi en timme o 5 minuter dötid. Johanna, Sara och jag tänkte kolla var stället som vi ska vara på nästa lektion låg. Men vi orkade inte och vi hittade inte så bra heller, så vi kom fram till att det var bäst om vi gick tbx innan vi gick vilse :P


Engelska sen, då vi fick göra diagnostiskt test och skriva en liten uppsats. Vi fick två ämnen att välja mellan, jag valde "Self-portrait". Texten skulle vara minst två sidor, så det blev mycket onödig utfyllnadsinformation och en väldigt tråkig text, enligt mig. Men den var grammatiskt rätt och var två sidor plus några rader, så jag gjorde rätt :)

Efter det var det dags för första spansklektionen. I min klass läser typ alla spanska. Det var meningen, så att vi skulle ha spanska tillsammans och inte behöva delas in i grupper. (Detta funkade såklart inte. En kille hade franska och två andra hade danska...Bra organiserat Polhem!)
Vi fick göra ngn sorts presentationsgrej och sen svara på frågor om spanska och Spanien. Typ "Vad heter Maradona i andranamn?" och "Vad heter tjurfäktare på spanska?". Dessa frågorna ska vi kunna svaren på till imorgon. Väldigt användbart, elr hur? Hur ofta snackar jag om tjurfäktning egentligen?

Efter lunchen hade vi samhäll, lektionen där alla sover. Den och svenskan är värst. Oj, vad tråkigt det är!
Men hon var bra på det sättet att när vi skulle ha fem minuters paus och hon skulle gå och kopiera kom hon tjugo minuter för sent, fem minuter innan vi slutade :D

På tåget hem sen var det mååååånga människor och en dum idiot hade ställt en cykel precis vid dörren, elr vad det heter. Och när tåget startade så ryckte det ju till, och då hade en tant fastnat i cykeln så hon ramlade rakt in i väggen. Hon blev inte skadad elr så, men vem fan ställer en cykel där? Jävla idiot :P

Nä, nu ska jag hjälpa till med maten :) Denice gör sallad!

Kramar! Denice


Tidig eftermiddag

Hejhej läsarna!
Idag var det plugg,just as usual. Och jag började 8.15,just as jusual. Nått som inte var som vanligt var att vi faktiskt slutade 13.20 idag!! Och det gillas,bara det att ingen som jag kände befann sig på stationen när jag skulle hem eftersom typ bara jag slutade då.
Det var så jäkla typiskt,jag kom till stationen och ser att tåget skulle gå typ NU så jag sprang såklart och så stänger dom dörrarna och kör när jag står utanför,vilket fick mig att komma på att tågmänniskor är onda människor för att deras jobb är så förbaskat tråkigt. Tänk att gå och kolla biljetter hela dan,dan ut och dan in och inget spännande händer. Att få köra när folk springer efter tåget måste vara det bästa som kan hända dom,hihi,Christina har kommit på hur det ligger till!

Iaf,hade bara tre lektioner idag alltså! Engelska,matte och spanska. Vi hade en timmes lunch så mycket dötid där.Man käkar på drygt 20 minuter och sen har man 40 minuter å döda,jaaa drygt jaa!

Ska snart äta och sen bädda ner mig i soffan för en helkväll med TV,en stor kopp te och onyttigt att äta-yes I deserve it 2day :P

TTYS

Kram
Christina<3

Lyssnar på:

Sovmorgon :)

Snart ska jag cykla till stationen och sen ta tåget till Lund. Vår klass är indelad i två labbgrupper, en på måndagen och en på tisdagen. Eftersom jag är i måndagsgruppen har jag haft sovmorgon idag. Det gillar vi :D

Jag börjar med engelska. Det kan bli intressant. Engelska är mitt favortiämne så man hoppas ju på en bra lärare. De andra lärarna är bra, så engelskan blir nog inte så mkt värre.

Efter skolan ska jag göra ngt med Emii o Christina, vet inte riktigt vad. Så jag får vänta på dem. Tycker jättesynd om dem! De går till typ fem flera dagar i veckan! Jag får nästan skuldkänslor för att jag slutar senast kvart över 3!

Nä, nu får jag sticka.

Kramar! Denice


Måndag 24/8-09

Fler än jag som känner att solen bara är ondskefull egentligen? När man börjat skolan och spenderar mesta delen av dagen inomhus i en sal så skiner den,bara onödigt ifall du frågar mig.
Har inte bloggat på ett tag men har inte direkt haft nått att skriva om eller nån som helst inspiration,men jaja... bloggar ju nu!

Har alltså varit i skolan idag,underbar klass,måste säga det igen ;D
Hade världens diskussion allihop på Civics (samhällskunskap-går linjen som är helt på engelska) och det var faktiskt riktigt kul,man fick dela med sig av sina åsikter och folk tog till sig och lyssnade-inte som på högstadiet när folk kröp in i sina skal när ordet "diskussion" togs upp.

Efter skolan bytade jag nummer med massa folks i klassen och sen mötte Denice upp mig utanför min skola och vi tog en liten fika på Coffee Point,för mig blev det en jordgubb-björnbär smoothie och Nican drack en chocolate latté-mums mums!

Ikväll blir det väl lite snack på MSN och bara att ta det lugnt. Måste förmodligen kika på spanskan och matten eftersom vi har läxa.... well well...

Kramkram
Christina!


Ingen rubrik idag!

Det är sol ute!! Jippie! Jag får väl utnyttja det lite idag, annars har jag inget planerat. Städa och sånt husligt blir det nog.

Emii och Christina sov hos mig inatt, och innan det var vi i Lund och såg Harry Potter 6. Jag har hört delade meningar om filmen, men jag tyckte den var skitbra. Den kanske inte är så lik boken, men jag har ju inte läst boken, så det störde inte mig :)
Det roligaste under hela filmen var inte något i filmen utan när en kille typ två rader bakom oss rapade helt plötsligt. Vi och de två tjejerna bredvid oss fick akuta skrattanfall, det var så jävla kul! Emelie la sig ner på Christina och skakade av skratt. Filmen var också rolig på sina ställen, eller så var det för att vi var trötta, men vi skrattade väldigt mycket i den biosalongen ;D

Imorgon är det upp tidigt igen, Denice har ju precis som så många andra börjat skolan nu. Kommit i en bra klass med bra lärare, verkar det som. Det har ju bara gått en dag, så det känns lite tidigt att skaffa sig en uppfattning än.
Jag var ju jätteorolig och nervös eftersom jag inte kände en enda människa i min nya klass, men det ordnade sig. Alla var jättesnälla och vi började prata och så direkt. Jättehärligt :)
Och det var faktiskt ganska lätt att hitta på skolan. När man väl fattar systemet är det inte så svårt.

Nu ska jag fixa den obligatoriska koppen te och kolla på Trinny & Susanna :)

Kramar! Denice


Andas ut!

Hejhej!
När jag vaknade idag ville jag begrava mig under täcket igen och bara försvinna. För när klockan ringde visste jag att det var dags att gå upp och möta Katedralskolan,mina nya lärare och framförallt min nya klass.
Jag ska gå International Baccalaurete på katte som är en linje helt på engelska (och för att svara på frågan alla ställer-nej svenska lektionerna är inte på engelska :P).
Iaf, vi pratar alltså endast engelska vilket var supernervöst men när man kom igång kom det typ naturligt.

Superbra lärare och jättesociala klasskamrater,vilket är superbra eftersom jag öppnar mig lättare om dom andra är sociala!
Så jag har träffat folks idag som var supersnälla och roliga och riktigt kul å prata med. Så vi ska träffas några stycken imorgon innan första lektionen och hitta dit tillsammans,hihi.

Börjar 8.15 varje morgon,kan diskuteras hur skoj det är kanske...

Men som sagt-toppenklass!

Idag blev det Malmö med min lilla Emii-gå i affärer,shopping och fika. Imorgon åker vi in igen efter skolan och sover hos mig och på lördag blir det bio med Emii och Denice-Harry Potter 6. Ska bli massa skoj!
Kanske sova hos Nican,vi får la se...

Kramkram//Christina

AAAAAAAAA!!!

Okej. jag är nervös. Idag har jag handlat allt jag ska handla och lärt mig hitta till Polhem, men jag kan fortfarande inte hitta på Polhem och jag känner fortfarande ingen som ska gå i min klass. I'm freaking out! Andas, Denice, andas.

Jag ska åka in typ en och en halv timme innan uppropet börjar. Det är skittidigt, jag vet. Men då har jag lite extra tid om tåget krånglar elr ngt. Plus att jag kan kolla igenom skolan ganska bra. Jag vill vara så förberedd som det bara går. Jag tror jag har fått det efter min mamma...

Ikväll/inatt kommer Mathilda hem. Det gillar vi :) Hon har ju varit i Turkiet i två veckor nu och blivit brun som en jävla chokladboll! Så imorgon efter skolan ska vi träffas lite folk och fika, tror jag. Jag får höra med Disa o Mathilda imon :S

Nu ska jag duscha och lägga ansiktsmask o sånt shit ;)

Kramar! Denice

Liseberg :D

Tjo!

Igår var jag på Liseberg med de andra konfirmanledarna från i somras. Det blev vår lön kan man säga :)

Dagen började med att vi satte oss på tåget tjugo över 8 på morgonen. Mycket fniss och trams under de tre timmarna vi var fångar i andra klass. Den nötätande tanten bredvid mig ville nog att jag skulle dö. Jag var väldigt jobbig ;)

Väl framme i götet gick vi runt i affärer i någon timme innan vi begav oss mot Liseberg. När vi kom dit insåg vi att vi skulle varit där mycket tidigare. Vi stod i kö i typ en timme, sen stod vi i kö till åkband, det tog som tur var inte lika lång tid. Så vi fick inte så mycket tid på Liseberg som vi skulle velat. Men vi hade jättekul. Jag fick upp Emii i Balder, hon mådde iofs illa efter, men hon åkte den :D Vi åkte såklart Flume-Ride (fattar inte stavningen på det!) och jag blev jätteblöt! Sen på Kållerado (what's up with the spelling!?) fick Maria allt vatten på sig. Det var jättekul! :D
När vi väntade på spårvagnen vi skulle ta till stationen såg Linnéa han som spelar Kim i Andra Avenyn. På spårvagnen såg jag också honom. Jag berättade för Emii, som berättade för Hanna och Elin, så alla vände sig om en efter en. Det såg nog väldigt kul ut och han märkte nog att vi kände igen honom :P

Oj, vad jag skrattade igår, hela dagen var skitbra! Tack alla! :D

Idag ska Disa komma till mig så ska vi mysa och kolla film hela natten. Jag tror vi kommer somna, men vi kan ju försöka :)

Jag har kollat upp min klass och mitt schema. Vet inte vem någon av mina framtida klasskamrater är. Great!
Schemat kan jag nog leva med. Börjar för tidigt men slutar också tidigt, så det blir nog bra :)
Imorgon ska jag lära mig hitta till Polhem och inhandla skolgrejer. Dagen innan skolan börjar. Jag är alltid ute i så god tid...

Fortsätt ge namnförslag till min älskade kissepojke! :)

Kramar! Denice


08-or på vägen!

Go förmiddag på er allesammans!
Ja guess what,det är inte sol idag heller,måste väl vänja mig,känns som att hösten redan knackar på dörren vilket inte får hända. Det är dock inte särskilt kallt ute.

När jag plockade och fixade lite på rummet idag,hittade jag nått som fick mig att le typ världens största leende. Jag hittade klassfotot från 7an,underbara 7G eller numera 9G. Eller är vi det egentligen? Vi har ju gått ut nian nu... Men det känns ändå som om vi alltid kommer vara 9G för att vi blev liksom ett.
Japp,vad som än händer kommer dom finnas i mitt hjärta <3
Vad jag egentligen ville komma fram till var att klassfotot från sjuan nu sitter på min fotohylla på rummet. Och jag ska nog rota fram klassfotona från 8an och 9an också ska ni se ;)

Idag kommer finally mina kusiner från Stockholm,Jenny och Ellinor hit. Och även min morbror. Dom kör ner och började runt halvt tio imorse,så dom är väl framme runt halv fyra-fyra typ. Ska bli superduper kul!

Och föresten,glöm inte att tipsa Denice i kommentarer om vad de ska döpa den lille kissemissen till. Det är en liten pojkkatt. Så kommentera UNIKA namn :)

Kram
Christina

Lyssnar på:


Kissemisse!

För det första måste jag säga att jag, Emii o Bex älskar Christina minst lika mycket som hon älskar oss, det vet jag. Jag ska inte skriva ett sånt inlägg, för jag kan inte skriva så bra som finaChristina kan. Framtida författare är vad hon är  ;)
Men min sommar har också varit helt fantastisk. Även jag har förändrats till det bättre. Den Denice som om bara några dagar sätter sin fot på Polhemskolans golv är inte samma Denice som tog sina sista steg ut från Korsbackaskolan för två månader och fyra dagar sen. Jag har mognat och utvecklats och blivit mer vuxen. Det låter löjligt, jag vet, men det känns faktiskt så. Jag ska minnas denna sommaren resten av mitt liv.

I onsdags berättade jag ju att vi ska skaffa en liten kattunge och vi var och kollade på sådana idag. Det blev som jag trodde, mamma och jag ville ta med oss alla hem. Det fick vi tyvärr inte så vi beslutade oss för den busigaste. Han är typ randig, men prickig på magen och har världens nyfiknaste ögon. Han är större än sina syskon och den första jag lade märke till. Hon som tar hand om kattungarna medan de fortfarande är så små hade typ gett dem namn. Vår lille pojke heter Bruno, vilket jag hoppas vi kan ändra. Personligen gillar jag inte namnet Bruno sådär jättemycket. Jag vet inte riktigt vad jag tycker att han ska heta. Inget sånt vanligt kattnamn, något speciellt och fint :)

Förslag?

Kramar Denice

Söndag 16/8

Ojojoj vad fyndiga rubriker jag har (not). Men jag ska nog allt börja komma på nått snart (nee förmodligen inte,hihi).
Det är väldigt grått ute idag och det är ju bara skit. Åtminstone den sista veckan innan skolan kan det väl får vara lite mysigt väder,med skinande sol och värme?

Igår var då jag,mamma och Peter inne i Lund och nu hittar jag åtminstone till Katte,nu är mitt nästa problem att hitta PÅ katte,det kan bli ett problem... Får väl förfölja nån i klassen med bra lokalsinne.
Jag ser på min nya skolstart på två olika sätt.

1) Det ska bli riktigt roligt att träffa massa nya människor. Gå på en skola jag själv valt,en utbildning jag själv valt och känner kommer göra nytta i den framtid jag kämpar för.

2) AAA! Hur ska jag hitta på en skola med en massa byggnader,inte känna nån alls och inte veta vart jag ska ta vägen överhuvudtaget, hjälp någon!

Jag vet inte riktigt vilket sätt jag ska lyssna på,eller joo det är klart jag vet. Klart jag ska leva efter nummer ett men just nu,idag,känns det som det andra sättet i princip sparkar skiten ur det första...

Okay,wish me luck everyone!
Kram
Christina

 Bild på det kända "Katte-trädet"


Sommaren 2009-changing experience

Gör er redo för ett långt inlägg med massa känslor och en massa flum. Väldigt djupt men nödvändigt för mig! Människor i min närhet,bör läsa för ni är förmodligen delaktiga i inlägget :D Känn er älskade!

Jag tänkte på en sak,för jag har egentligen inte mycket att göra idag. Är ännu tröttare nu och ska bara vara hemma med familjen ikväll. Men när jag har riktigt tråkigt så börjar jag alltid fundera och idag började jag tänka tillbaka på sommaren som gått. Denna sommaren har varit den mest underbara i hela mitt liv och den har gjort mig till en helt ny människa. Det är rätt häftigt tycker jag,att man kan förändras på bara några veckor.

Jag tror egentligen att allting började när det var tre veckor kvar av nian och vi började med niornas spex på skolan. Jag har aldrig fått så många nya vänner som när jag verkligen lärde känna hela spexgänget,som var på över hundra pers. Man har aldrig känt sig så älskad som när man var endel av det gänget,att bara få kunna va och ha så jäkla roligt. Jag kommer ihåg,precis som Denice sa,att när spexet led mot sitt slut så var allting på topp och som bäst och då avslutades det. Men sen kom jag och tänka på-om vi inte alla hade vetat det där att vi bara hade tre veckor kvar tillsammans,om vi inte vetat att vi skulle skiljas åt om tre veckor,skulle vi haft så kul och kommit varandra så nära?
Ne jag tror inte det och det är det som gör mig så lycklig. Att tre små veckor gjorde mig så lycklig och fylld av kärlek. Jag har funnit så många nya vänner och kan uppriktigt säga att jag älskar dom allihop med hela mitt hjärta.

Nästa stora steg för oss nior var ju såklart att gå ut nian och veta for sure att vi skulle skiljas åt och inte komma tillbaka till varandra och samma skola när sommaren var över. Så självklart gjorde vi det bästa av situationen och kramade om varandra allihop och bara hade det bra. Jag har aldrig gråtit så här mycket förut som den sista veckan med dessa underbara människor.
Dagen efter avslutningen träffades vi dock jättemånga från spexgänget och grillade och hade det bra tillsammans,bevis på att vi inte riktigt kan släppa varandra!
Dom har gjort att jag växt som person,för att känna sig så önskad gör att självförtroendet flyger spikrakt uppåt.

I början av sommarlovet åkte jag upp till mina kusiner,min moster och morbror i Stockholm. Här skulle vi fira midsommar med en familj vi står nära. Det var såklart lika underbart som vanligt. Att bara kunna va tillsammans med dom känns så bra,att kunna känna sig som endel av dom. Att få känna sig önskad där är nått av det mest underbara som finns!
Tyvärr gick dagarna i Stockholm för fort för det var snart dags att ta flyget hem igen. Som tur var hade jag nått att längta efter hemma! För bara två dagar efter att jag kom hem bar det av till en ännu större stad ju.

Jag skulle bege mig på den största resan i mitt 15-åriga liv,jag och pappa skulle bege oss till The Big Apple, japp New York och spendera en vecka där. I New York växte jag som person,lärde mig att ta ansvar men även nått ännu viktigare, att bara kunna ha kul och bara va. Jag kom också närmare min pappa vilket var jättekul!

Det jag älskade med att komma hem från New York var att min sommar inte var planerad när jag kom hem. Resten av mitt lov kunde vara så spontant som jag bara ville att det skulle vara.Det är något jag saknat väldigt mkt eftersom livet ofta är väldigt strukturerat annars... Dagen efter jag var hemma träffade jag min älskade Denice igen och det var så himla underbart att få träffas efter så länge.
Har ni nånsin haft den känslan att någon verkligen fattats och när man träffar den personen igen så blir allt perfekt? Det kändes verkligen så att träffa den underbara flickan igen!

Något som verkligen gjort mitt lov tipp topp är ju självklart allt shake på Deep! Jag tror vi var där tre gånger och ni kan inte förstå hur mycket man vill tillbaka,bara under bilresan hem. Jag har aldrig känt mig så självsäker innan,det kan jag ju säga. Att känna att man faktiskt ser bra ut,att känna att man faktiskt hör hemma där precis som alla andra som är där gör. Och att få uppleva det med mina bästa vänner-jaa det kan ju inte bli bättre.
Varje gång på Deep har bara blivit bättre och bättre och natten igår var den bästa nånsin.Gud vad vi dansade och man ville inte gå hem. Att ha fått träffa nya människor,även fast att man inte känner dom,och fått ha sjukt jäkla roligt och inte tänka på morgondagen har varit fantastiskt!

I slutet av sommaren var även jag,min mamma och Peter och vår grannfamilj som vi spenderar mycket tid med på Bakken i Danmark. Jag måste bara berätta att jag verkligen älskar min familj supermycket som alltid respekterar det jag vill och behöver och jag skulle inte kunna leva utan dom. Dagen på Bakken var så himla rolig för jag behövde verkligen inte vara nån annan än mig själv-det är nog det bästa jag lärt mig på hela sommaren-Att vara mig själv.

Jag vill avsluta med att tacka tre människor för att ha gjort mitt liv till det allra bästa det kan vara och som alltid finns där för mig som jag älskar så mycket så dom inte kan förstå det.
Denice.Emii och Bex.
Ni tjejer är dom som får mig att vara glad,tröstar när jag är ledsen,finns när jag behöver och bara är när det behövs. Jag kan prata med er om allt och ni är mitt allt. Ni är allt mellan himmel och jord och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan er,jag hoppas ni vet hur älskade ni är.
Okej för att använda interna skämt TTYS bitches,haha!

Denice,Emii och jag utanför Deep igår,13 augusti 2009

Tack alla ni som gör mitt liv till det bästa det kan vara och tack till Sommaren 2009 som har gjort mig till en ny människa,en bättre människa,en människa jag är mäkta stolt över att vara.

Kram
Christina


All good things come to an end

Liksom Christina hade jag jättekul inatt och jag måste instämma, det var lätt den bästa gången :) Det är väl så, det bästa till sist. Samma som när vi gjorde spexet i skolan i juni, alla tyckte att det var det bästa som hänt på hela högstadietiden. Men precis som nu slutade det när det var som roligast. That's life folks :)

Jag har inget planerat för dagen, vilket känns lite jobbigt, eftersom vi bara har några få lediga dagar kvar och det känns som man måste utnyttja varje sekund. Men jag tror inte att jag har missat något i sommar. Inget som skulle gjorts men som inte blev gjort. Ingenstans jag skulle åkt som jag inte åkte. Denna sommaren har varit en av de bästa för mig faktiskt. Visst, jag skulle kanske varit på stranden mer, men vafan, orka bry sig om brännan ;)

Jag har haft jättekul denna sommaren och den har förberett mig ganska bra för gymnasiet. Innan sommaren var jag helt förstörd, jag hade gett upp hoppet om att få en kul gymnasiepeiod. Jag var övertygad om att de skulle bli de tre värsta åren i mitt liv. Min uppfattning har ändrats lite. Jag har fortfarande inga speciellt höga förväntningar, men jag får helt enkelt se vad som händer. Det är ju jag som bestämmer hur det blir, egentligen. Vem vet vilka människor jag träffar och vad jag får uppleva?

Jag ser på det här med gymnasiet lite som jag ser på livet, ingen vet vad som ska hända, man kan inte vara beredd på vad som ska komma. Ibland måste man bara flyta med och se vart man hamnar :)

Kramar! Denice


Jag bör sova nu men istället hamnade jag här

Jag borde verkligen sova,eftersom jag var hemma typ tre igårnatt från Deep. Men jag vaknade halv elva- och var pigg. Nu å andra sidan har jag börjat bli trött igen,tyvärr inte trött nog för att sova.

Deep var amazing. Lätt bästa hitills,inte för att jag verkade uppfatta särskilt mycket av kvällen, vilket inte gör nått om jag tänker på min kväll,ler bara av tanken faktiskt. Jag insåg hur mycket jag missat efter det obligatoriska Deep-samtalet i bilen hem men jag hade en fantastisk kväll iallafall, skulle inte byta ut den mot något!!!
Som jag sa-den mest perfekta nånsin.
 
Gud tänk om man kunde säga "Fan detta gör vi om nästa vecka!" men nästa vecka börjar jag och många fler av årets gymnasieelever skolan,i en helt ny skola med nytt folk och massa nya platser osv.

Jag är förmodligen mer skräckslagen än någonsin förut och har absolut ingen aning hur jag 1) Ska hitta till Katte och
2)Hitta inne på Katte. Jag är väldigt osäker på detta faktiskt.

Men det gäller väl att traska in,vara sig själv och hoppas att allt blir bra. Kanske ska leva efter Denice filosofi-om man föreställer sig det värsta kan det ju faktiskt bara bli bättre!

Kram
Christina

Mys + Deep :D

Tjohej!

Jag kollar just nu på filmen "PS. I Love You", med Hilary Swank, Gerard Butler och Lisa Kudrow m.fl. Eller jag pausade för att hämta mitt te och tänkte att jag lika gärna kan skriva ett inlägg när jag ändå har pausat.

Idag blev det mys. Det bara blev så, jag vet inte hur och inte varför. När jag hade vaknat och ätit frukost fick jag lust att läsa (var stolta Emii och Christina!) så jag läste ett antal kapitel i "Ljudet av ditt hjärta". Sen kom jag på att jag inte har kollat på filmen Christina skickade med mig hem igår, så jag gjorde det, och på den vägen är det :)

Vid sju bär det av hem till Emii där vi gör oss finare än finast och sen in till Malmö och Deep :D
Hemma runt halv fyra inatt, men det gör inget :D Imorgon får jag nämligen sova, vilket jag inte har fått de senaste tre gångerna vi har skakat rumpa i Malmö.

Nä, nu får jag väl dricka mitt te och kolla klart på filmen :P

Kramar! Denice


Jag skulle kunna komma på en rubrik. Men jag orkar inte :)

Nu känns det som det var ett tag sen jag skrev, men det har väl inte varit så mkt att skriva om antar jag :P

Som Christina sa hade vi jättekul igår, inatt och idag. Idag har jag ont lite överallt så vatten, vila och värktabletter blir min diet. Och te såklart :D

Nu ska Denice berätta om en sak som gör henne sur: Tågbiljettsautomater som får folk att tro att de inte har några pengar. Det hände mig igår när vi skulle hem från Malmö. Jag var tvungen att betala med kort för jag hade inga kontanter, så godkände inte automaten köpet. Men jag var säker på att jag inte handlat upp alla mina pengar. Och mycket riktigt, idag när jag kollade var mitt konto inte tomt. Detta har hänt innan, så jag blev inte så jätteförvånad att det var automaten och inte mina pengar som skojade med mig.
Det kanske sitter små elaka människor i de där automaterna och skrattar åt oss när vi försöker få ut biljetter. Vem vet? :O

Apropå små...i helgen ska jag och familjen åka och kolla på kattungar, vi ska nämligen skaffa en! :D Mamma (och jag) ville egentligen ha en liten vit gullig vovve, men det gick inte min plastpappa med på. Attans. Men vi krävde att vi iaf skulle få en katt! Så vi ska välja ut en liten gullig sak. De är bara fem veckor nu och har precis öppnat ögonen, så vi får vänta några veckor innan vi kan ta hem en. Det kommer sluta med att jag vill ta med allihopa hem, jag vet det ;)

Nu ska jag gräva ner mig i sängen med täcke, kuddar och vatten och kolla på vad som nu är på tv :D

Kramar! Denice

Twilightnörd jag vet

Hejhej!
Som Denice redan berättat så är jag en riktig Twilightnörd,haha men hon ska inte säga så mkt som spelar Suduko konstant,min lilla Denice...:P

Här kommer en ny liten minivideo från New Moon,andra delen av Twilightsagan och jag är tvungen att lägga upp.Vet allt att vi har några twilightfans som läser bloggen ;D 

Kram
Christina


 

Vänner är allt

Tjooo!
Hemkommen från Emii efter att ha cyklat i blåst upp för än väldigt elak och lång backe efter en dag och kväll igår med massa underbara skratt såklart.
Denice och jag kom till Emii på förmiddagen och sen tog vi tåget in till Lund för att sen ta oss mot Entré,duktiga som vi är stod bussen där right when we arrived. Vi har skills.

På Entré blev det lite shopping och lunch på Burger King,mmm... tyvärr en väldigt skrämmande människa i kassan men that's life,haha!

Köpte ett rosa linne på Gina,jag har kommit på att jag köper de mesta där faktiskt..

Sen tröttnade vi på Entré efter att ha varit i favviisbutikerna två gånger och gick mot stan där vi checka runt litegrann. Köpte en rosa tunika på Gina på Hansa också,haha...
Sen begav vi oss mot stationen och åkte hem.

Kvällen spenderades med filmtittande. Idag först med "Paris Hilton: My new Bff"-finalen som var obligatorisk att se,haha! Och sen "Stolthet och fördom" som var en helt fantastisk film... Ofc så grät jag men d e också obligatoriskt,haha.

Började se Harry Potter men eftersom jag var dödstrött och dom andra inte kan förneka att dom var sleepy dom också så stängde vi av och såg den klart imorse.
Gud vad långt inlägg.... bör runda av nu.

Snart kommer Louise hit och det blir Sleepover här med massa skratt och kräng ofc... Och imorn är det Shake på DEEP för sista gången i sommar,så jäkla bra ska det bli!

Kramar
Christina

Lyssnar på:


Måndag 10 augusti

Jag kommer faktiskt inte på nån bättre rubrik idag,har dålig fantasi tyvärr..
Hoppas allt är bra med er,det är iaf bra med mig. Sov hyfsat länge idag iaf,hade tyvärr en hostattack i natt så det blev en sömnlös timme eller två. Har haft världens konstigaste drömmar,hihi,så jag nästan skrattar när jag tänker på det.

Det kan vara värt att vara hemma och ta det lugnt idag faktiskt för imorgon blir det Entré med Denice och Emii och sen sleepover hos Emii. Sen kommer Louise till mig på onsdag och så blir det ju Deep på torsdag!

Jättehärlig vecka alltså :D

Hörs snart igen!

Puss
Christina!

Lyssnar på:

Det finaste någon kan få

Oj, vad fin den låten är! Molly Sandén, som har skrivit och sjunger den, är supersöt och sjunger asbra :)

Nu är vi vakna, påklädda och jättefina. Vi vaknade lite över elva då vi gick upp, lagade äggröra (med vissa komplikationer ofc) och åt brunch som mamma sa. Något har jag lärt henne iaf :)

Efter det var vi väldigt mätta och allmänt döda och orkade absolut ingenting. Så vi kollade på Sex and the City-filmen + extramaterialet.

Christina läser just nu ur Ljudet av ditt hjärta, tredje boken i Twilight-serien. Hon är ju Twlight-nörd, för er som inte visste det. Det är därför ganska perfekt att New Moon har premiär strax efter hennes födelsedag, så vi kan ge henne biljetter i födelsedagspresent :D Plus något annat ofc.

Nu ska vi försöka vara tekniska. Lycka till!

Kramar Denice

Rubrik var det ja....

Hejhej!

Eftersom att Denice anser att Vänner är väldigt obligatoriskt just nu fast att vi sett dom ungefär 1 miljon gånger så tänkte jag att jag skriver ett inlägg,eller rättare sagt Denice sa åt mig att göra d :P

Emii kunde tyvärr inte komma hit idag,det är väldigt trist men har sina anledningar. Istället blir det ännu en sleepover hemma hos Emii på måndag till tisdag och Entré i Malmö på tisdag,mys mys! Jag får faktiskt lov att shoppa nått nu inför Deep tänkte jag,om jag inte tar mina shorts och korallfärgade linne maybe... men det är alltid lika svårt att välja kläder!

Nu ska vi väl kränga antar jag och fortsätta vår myskväll med massa snack och såklart massa skratt!

Hoppas ni har det lika roligt som vi kära läsare :)

Kramkram
Christina


Chokladpudding!

Tjolahopp!

Sitter med mamma och Peter inne hos grannfamiljen,som har världens sötaste två-åring som just nu har bestämt sig för att mysa ner sig i soffan,med en film och lite välling-tänk om man bara kunde göra så varje dag...Eller nee nu får jag erkänna,jag gör så väldigt ofta-INTE VÄLLING men te och en film eller tvn...MYS!

Fick låna grannarnas underbara laptop för att sitta vid MSN och skriva ett inlägg och så och nu väntar vi på chokladpudding som står och blir klar i kylen,det är mums kan jag säga er...!

Berättade ju att det blev Denice imorgonkväll med Emii och vi ska mysa.Men Emii kommer inte dit förrän hon är klar på en släktträff.Vi ska kolla på film och sen ha sleepover så det blir väl massa Deep-snack som vi alltid har,snacka om alla pojkarna till exempel.

Och btw,om 13 dagar sätter jag första kliven på Katedralskolan i Lund! iiih pirrigt!

Kramikram!
Christina<3

Lyssnar på:

Sommaren har nått Skåne!

Hejhej!

Ooooh det är varmt ute i Skåne,lite hihi på Mathilda som åkt hela vägen till Turkiet nu där hon ska bli brun och fin, och så skiner solen här hemma i Sverige också! Men visst är vi aviis på henne,som får mysa i värme dagen lång!

Idag har inte hänt särskilt mkt. Min mormor och morfar är här, dom har käkat lunch och nu är dom typ bara här,hihi. Jag låg en stund i solen tidigare idag,fast på grund av min pencillin får jag inte ligga så länge så jag fick nog inte nån färg men det kan vara värt att bara ligga i solen en stund! Hoppas på mer bra väder jag när slutat ta all min medicin. Känner mig iaf frisk nu så det är göttans!

Imorgon bär det av hem till Denice med Emii för ytterligare en sleepover, som Denice säger, we do that a lot,men det är kul :D

Hoppas ni har det bra och hittar på nått kul nu när solen lyser!

Kram
Christina<3

Lyssnar på:


Vänner är mina bästa vänner

Idag är det verkligen så.
Igår när vi kom hem från malmö var jag nästintill död, så Christina berodrade mig att bara slappa idag. Dator, tv och te är det enda som gäller. Och Vänner såklart. Jag är och kommer alltid vara så oerhört tacksam för att Christina gav mig alla säsongerna när jag fyllde år. Idag har jag kollat igenom säsong sex. Den där Ross dejtar en av sina elever och Rachel dejtar elevens pappa. Det är oxå den säsongen där Chandler friar till Monica. Jag gråter alltid till den scenen, den är helt underbar!

Jag måste erkänna att Christina hade rätt, jag behövde detta so bad! Senare i veckan blir det troligtvis sleepover med Christina och Emii igen. We do that a lot! Men det är ju bara mysigt :)

Jag hoppas faktiskt på en dag med lite sämre väder så jag kan shoppas loss på Entré utan att få dåligt samvete för att jag inte solar. Det är ju rea överallt och jag bara måste fynda innan den slutar! Skolgrejor, kläder, allt möjligt! :P

Grattis till Christina som blivit bättre i öronen. Det är inte kul när hon är sjuk :P

Nu ska jag fortsätta kolla när Chandler ska köpa förlovningsring. Det är jättekul ;D

Kramar i massor! Denice


Älskar dem! <3

Oj jag kan höra!

Hejhej!
Jag kan faktiskt höra med båda öronen nu,det är fantastiskt! Jag har haft lock för högra örat i några dagar nu för att jag har min dumma öroninflammation men idag helt plötsligt släppte det nästan helt,it's magic you guys!

Nu kan jag inte längta mer tills jag slipper ta min pencellin och blir frisk igen,det kommer bli wonderful och jag längtar ihjäl mig mer än nått annat till torsdagen den 13 augusti! Vad händer dårå frågar du kanske...jo det är ju sista Deep för sommaren! SHAKE!

Idag har jag mest myst,kollat på tv,suttit vid datorn,bara tagit det lugnt och kämpat för att bli friskare. Även fast där egentligen inte finns något jag kan göra...

Ska nog koka en kopp te till nu,det blir den tredje idag tror jag,men precis som Denice så är te obligatoriskt för mig!

Kan inte sluta lyssna på...



Kramkram
Christina!

Trött åh så trött

Hejhej!

Solen skiner faktiskt idag,visste inte att den existerade längre,hmmm...  Men idag kunde det fått blåsa lite egentligen,det var supervarmt. Men är detta inte typiskt svenskt,hihi,när det väl är sol då vill man att det blåser? Måste nog börja ta vara på det varma vädret när det väl kikar fram.

Emii och Denice sov alltså här igårkväll och vi hade det supermysigt som vanligt,snackade en massa Deep ofc,hihi,det har blivit ett vanligt ämne nu för tiden... 13 augusti gäller det,sista Deep för sommarlovet,shake shake på hög nivå! Ska ha så fruktansvärt roligt!

Idag var vi i Malmö och fikade,strosade runt och så. Mysig men väldigt varm dag då som sagt... Inte köpt nått idag faktiskt, om man inte räknar alvedon och nässpray vilket är obligatoriskt för min öroninflammation...

Nu blir det att mysa ner sig i soffan med en tallrik med varm mat från idag....mmm....

Kramilikram
Christina

Shoppingdag!

Hej på er!
Nyss hemkommen från shoppingdag med mamma och jag är superduper trött och har faktiskt ont i halsen vilket inte är superduperkul kanske... Jag får väl överdosera halstabletter eller nått..

Tänkte lägga upp pics på vad som inhandlats idag, det jag älskar är att vi faktiskt bara köpte sånt som jag behöver ha, för jag ska rensa upp i garderoben och ha min lilla Denice till hjälp! Skulle kunna sätta henne därinne i nån timme så skulle det vara klart men det känns säkrast att ha mig själv med kanske,hihi!


Två behå-ar från H&M och tre trosor i spets ifrån Gina Tricot.


Eye Make-up remover, Foundationpuder,Under eye-concealer och hårborste ifrån KICKS


Svart t-shirt,korallfärgat linne,svart linne,svart halterneck-linne och svart bolero från H&M och ett ljust och ett mörk-rosa linne ifrån JC.


Ljusgrå mysig kofta från Cubus och mysig beige stickad tröja ifrån H&M.


Det var allt gott folk. Vi hörs imorn igen då!

Tjingeling/Christina


Rubrik

Hejhej!
Som ni ser har jag brist på rubriker igen,men so what,det får va så..

Hoppas allt är bra med er,kul att vi har så många läsare,det är skojigt. Själv är det bra nu iaf,igårkväll mådde jag rätt dåligt,kräktes och blää... iaf,det är bra nu iaf. Håll tummarna på att Emii och Denice inte smittades eftersom de spenderade lördag kväll-natt här...

Men vi hade iaf kul,kollade på film och krängde popcorn och drack te och myste,som våra vanliga kvällar då ja... Saknar dock Rebecca som just nu är i Dalarna,hon borde komma hem nu tycker jag!

Idag blir det shopping med lilla mamma,måste ha lite nödvändigheter osv... Ska ju rensa ur garderoben nån dag eftersom den är full av stuff som absolut inte passar eller som jag aldrig har på mig,men jag kommer förmodligen inte göra detta på en väldigt lång tid eftersom jag har svårt att påbörja saker.

Men men...ni får ha det toppen!

Kram
Christina!

Shopping är bra tycker jag tralala!

Är jag bäst på att hitta på låtar eller vad?
Men ärligt, jag måste shoppa! Det är rea överallt och jag har 900 kr! De pengarna ska iofs räcka tills 25 augusti, men jag kan ju shoppa lite iaf :)

Idag är det nitton dagar tills jag ska få veta vilka främlingar jag är dömd att spendera de närmaste tre åren av mitt liv tillsammans med. Dvs, vilken klass jag ska gå i på Polhem. I am terrified! Jag har en taktik inför gymnasiet. Jag förväntar mig att det kommer bli ett ständigt helvete, alltså kan det bara bli bättre. Ganska smart tänkt av mig tycker jag.

Ikväll är det strandfest med folk, men varken jag eller flickorna orkar gå. Istället ska vi ha mys/filmkväll hos fina Christina. Jag ska sova där och sen ska jag till Center Syd med Linnéa imorgon :) Hoppas hitta något på rean där.

Nä, nu måste jag packa övernattningsstuff!

Kramar! Denice


Min lilla pojke, Zorro heter han :)


Endast för kvällen

Tjena!

Lördag 1 augusti....Gosh vad tiden går fort! Tänk att om 19 dagar sätter man första kliven in på en ny skola och börjar gymnasiet, panik!

Iaf,i torsdags kväll/natt var det Deep med flickorna,tack för kvällen tjejer!

Jag,Denice,Disa och Mathilda samlades hemma hos Emii och gjorde oss i ordning,5 flickor på en spegel funkar faktiskt, vem har sagt att tjejer inte kan samarbeta?

Kvällen blev fantastisk,even better än förra Deep måste jag säga,lite segt i början kanske men när folks började komma dit blev det faktiskt riktigt skoj. Och uttrycket "Endast för kvällen" är faktiskt väldigt bra för fyfan vad kul man kan ha när man inte tänker på morgondagen.

Jag tror att det var väldigt bra att klockan slog 02.30 och att jag inte hade min mobil själv för det hade inte varit bra... Måste säga att vissa pojkar är toxic....

Men som sagt-Endast för kvällen...



Mer shake snart igen tjejer!

Kram
Christina!

Kan inte sluta lyssna på:


RSS 2.0