Shake!

Hej hopp!
Kom på att jag inte kollat bloggen... Denice har säkerligen redan bloggat!

Men iaf,ikväll blir det massa shake på Deep och jag måste säga stackars Denice som ska upp och jobba imorgon,men det fixar hon allt ;) Gumman-sista jobbdagen!

För mig blir det Bakken med familjen och grannfamiljen imorn,ojojoj vad jag kommer vara tröttis hela dan!

Hem till Emii runt sju och göra oss i ordning med Denice och sen möta folk på stationen och ta tåget in till Malmö, hoppas jag inte blåser bort!

Kan inte sluta lyssna på...
 

Tjingeling/Christina!

Rumpskakande gorillor? Nej tack!

Hej Hopp!

Ikväll är det åter igen dags för Deep och dansa så mycket vi orkar och mer! Christina och jag ska hem till Emii och där gör vi oss i ordning för att sen möta folk på stationen och åka in till Malmö. Sen skakar vi rumpa till 03.00, då det slutar så då får vi åka hem och sova.

Efterungefär  fyra timmars sömn ska jag vara utvilad och beredd att börja min sista dag som fastighetsskötare! Jippie! Dagen kommer bli superjobbig och jag kommer nog halvsova hela tiden, men jag klarar det.  Jag har ju gjort det förut, jag kan göra det igen ;)

Nu ska jag duscha och raka benen, man kan ju inte se ut som en gorilla ikväll :P

Alla kan sluta oroa sig för mig förresten, mitt teberoende är tillbaka :)

Kramar! Denice

Rosor har faktiskt taggar!

Det märkte jag idag när jag rensade rabatter på jobbet. Nu har jag massor med små sår på mina händer. Stackars mig...Annars har det varit ganska chill idag. Jag gillar att min typ chef tar kaffe- och rökpauser hela tiden. Eftersom jag inte röker eller dricker kaffe jätteofta, så slappar jag bara och spelar på mobilen på de rasterna :D

I måndags var jag hos Disa med folk och sov där. Jag tänkte skriva ett inlägg när jag var där, men då tog André datorn och skrev en jättekonstig text, så det blev inget ordentligt inlägg :P
Men i alla fall, vi (mest Johannes) hittade på egna låtar, åt sushi, åt mackor(eftersom ingen orkade sushin och sen blev hungriga. Logiskt), gick till Max, där vissa åt, lekte på lekplatsen, låg i gräset och kollade på stjärnorna(eller satelliterna, vi kom inte fram till vad de egentligen var) och hade allmänt mysigt :)

På morgonen efter var Disa en ängel och följde mig och mitt urusla lokalsinne till Max, där jag skulle bli hämtad kvart i 9.
Tack för en kul kväll/natt alla! :)

Nu till en stor händelse; Denice Larsson, tenarkomanen, har inte druckit te idag!!! Det är helt sjukt! Jag är inte ens sugen på te! Har jag blivit sjuk?

Btw, jag har Melanie(min dator) igen, och internet funkar på henne så jag ska nu lägga ut lite random bilder som jag velat lägga ut tidigare :P :)


Christina, Emii och Bex när vi kollade Michael Jacksons minnescermoni.


Mathilda ror när vi är i Skyrup. Väldgt stolt över sig själv :)


Christina och Emelie i kön till Deep för 2 veckor sen.


Emii gör pajdeg :)


Christina lagar moussaka :)


Flickorna äter kladdkaka ur formen. Gott! :D

Det blir fler bilder snart. Denna bloggen har alldeles för lite bilder tycker jag!
Kramar! Denice

Måndagen 27/7-jaa igår!

Hejhej!

Eftermiddagen igår spenderades vid Dalby Stenbrott med Emii,hennes mamma,Emiis lillasyster+kompis. Varken jag,Emii eller hennes mamma badade men dom andra två tokiga människorna hoppade ner i det iskalla vattnet! Nee bada fötterna var våran gräns...

Det är inte kul med engångsgrillar som inte funkar heller ska jag tala om...
1)Dom tycker inte om att funka
2)Det kommer rök ifrån dom så man luktar bajs!

Man vi fick iaf grillade korvar tillslut och det blev en supermysig dag!

När vi åkte hem bestämdes det att vi skulle ha lite filmkväll,jag och Emii bestämde att det blev Twilight. Så vi myste framför soffan med en massa godiskräng och sen trängde jag och Emii ihop oss i hennes säng och kollade på Mean Girls och sen hoppade jag ner på min madrass och jag tror att vi båda däckade rätt fort.

Supermysig dag/kväll!

Kram
Christina!

Dalby Stenbrott:
Fotograf: Jag


By the way...

Det förra inlägget skrevs av André Rosenlund. Bara så alla vet det. ;)

Kramar! Denice


Oh värld

Oh värld, du grymma, kalla underbara värld. Vad har du i styre för mig? Jag vänder skeppet dit vågorna och viljan för mig. Men ack, så vilse i mitt eget sinne jag äro. Den gyllene känslan av ett uppnått mål mättar ej hjärtats hunger. Ty det är sprucket i mången delar, omöjliga att fixa. Den ack så pragmatiska sidan av mitt sinne låter sig inte höras över mina känslors svall. Oh värld, du grymma kalla underbara värld.


Kladdkaka!

Toodeloo!

Igår/inatt var Emii och Christina här. Vi hade myycket roligt! Harry Potter och Chicago mitt i natten bl.a. :)

Vi bakade kladdkaka...det gick faktiskt jättebra. Förutom det faktum att den fortfarande var en smet och inte en kaka när vi tog ut den ur ugnen. Så vi kunde ju inte ta upp den ur formen. Men det löste vi på det bästa av sätt, vi tog varsin stor sked och åt helt enkelt direkt ur formen samtidigt som vi kollade på Grease på youtube. Väldigt normalt tycker jag. Vi var ännu normalare morgonen efter men det tar vi inte upp här...

Det hände mycket underliga saker denna helgen. Flera av dem pratar vi aldrig mer om. Aldrig ;)

Nu ska jag packa mina saker och flytta till mamma. Det är mycket som ska flyttas, kläder, smink, hårgrejer, övriga viktiga saker, melanie(datorn) mm. Jag får nog börja nu så kanske jag är klar ikväll.

Imorgon börjar sista arbetsveckan, fan vad härligt! Imorgon ska ja tydligen också spendera natten hos Disa med folk, det innebär inte nödvändigtvis sova. Let's just say I'm gonna be really tired at work on Tuesday ;)

Kramar! Denice


Btw, denna låten (och filmen) är bajsbra!


Hej hopp i lingonskogen!

Oj, vi har bara haft denna bloggen i några veckor och vi har redan slut på rubriker.Det är inte bra...

Jag har typ precis kommit ut ur duschen och sitter här i myskläder och handduksturban. Min favoritutstyrsel ;)

Nu är andra veckan på jobbet slut och det går faktiskt ganska bra. Bara en vecka kvar, sen är jag ledig! Då ska det vara sol och värme för då är det stranden som gäller 24/7.

Jag börjar bli seriöst trött på vädret! Det är så kvavt att man nästan dör på dagen sen spöregnar det hela eftermiddagen och kvällen. Efter så mycket regn tror man ju att luften ska vara bättre och fräschare dagen efter, men nädå! Den är lika jävlig varje dag! Förlåt för dampen men jag är sick of it!

Imorgon är det planerat att Christina och Emii kommer hem till mej. Ingen aning om vad vi ska göra, men det blir nog mys som vanligt. Vi saknar Bex som är i Italien. Kom hem! Vad kan det vara i Italien som gör det bättre att vara där än här hemma i tråkiga Sverige med oss?

Nu ska jag fixa te, som vanligt. Jag har problem...

Kramar! Denice

Vf rubrik?

Hellu!

Det var ett tag sen jag blogga märker jag... det är kuligt att det är hyfsat bra med läsare varje dag,så det tycker vi om! Och att få kommentarer är också uppskattat,just so you know ;)
I förrigår var alltså Denice och Emii hos mig och vi lyckades laga både moussaka och citronpaj utan att bränna ner mitt hus och det smakade faktiskt gott också!
Vi fick dock en miniliten gnista på spisen,men den räknas knappast som eld!
Sen kollade vi på tv och försökte förstå oss på Paris Hilton: My new Bff... inte jättelätt egentligen.
Vad gjorde vi sen (detta var två dagar sen så mitt minne kommer inte ihåg superbra)... joo! Sen bestämde vi nog oss för att se film senare på kvällen,så vi såg Confessions of a Shopaholic vilken är superbra förutom att Christina höll på att somna hela tiden för jag var supertrött!

Idag kommer min mormor och morfar på lunch och imorn blir det bio :)

Vi hörs!
Christina

Rubriker är överskattade

Tjena!

Okej, nu är det så här att jag ville vänta med att skriva tills jag hade lagt över bilder till datorn så det kunde bli lite roliga foton i inlägget. Men jag är en sån person som aldrig får saker gjorda, så bilderna är såklart fortfarande kvar i mobilen.

Som Christina skrev så var vi på Deep och dansade i torsdags. Skitkul o ska bli minst lika kul med fler folk nästnästa vecka!

Nu kollar jag på en film baserad på Anna Nicole Smith's liv. Väldigt bra faktiskt. När hon hade sin "storhetstid" var jag högst fyra, så jag vet ju inte så mycket om henne. Men filmen är ganska intressant.

På tisdag ska maskarna till Christina och laga mat. Oj, vad längesen vi gjorde det! Något förslag på vad vi kan laga? Det har ju varit kyckling varje gång så det känns lite uttjatat. Men o andra sidan så är det jävligt gott...

Nu ska jag sova eftersom det är jobb imorgon. Rensa rabatter. Inte det roligaste precis. Men, som sagt, jag får ju en del pengar sen ;)
På eftermiddagen blir det Center Syd med fina Christina. Jag har inga pengar, men det är alltid kul att fönstershoppa :)

Kramar Denice

My happy place

Tjing!
Hoppas allt är toppen med er underbara läsare :) Igår gick besökarstatestiken rätt uppåt vilket vi tycker väldigt mkt om så fortsätt med det!

Saknar redan mina flickor,det får inte gå såhär långt mellan att vi träffas (okej d har gått typ 4 dagar) but still...

Idag blir det absolut inget gjort har jag bestämt,men flickor-tisdag??

Tjingeling/Christina!

Jag går på små rosa moln!

Hejhej!
Det var då Deep igår och det var den bästa kvällen/natten på länge. Dansade och dansade och bara hade så jäkla kul med Emii,Denice och Mathilda<3 Älskar er flikkor!

Kvällen blev till och med bättre än förväntat,och det tackar jag min älskade Emii för,tack för att hon finns!

Iaf,idag blir det att kolla en himla massa NCIS för det är ett måste,mixat med en himla massa te för det är Christinas kur för allt.

En STOR kopp Chai-te och säsong 5 av NCIS,det kan förmodligen inte bli bättre idag...

....jooo det kunde ju plinka in ett efterlängtat sms på mobilen...

Tjingeling/Christina!


Deep!

Tjolahopp!

Locka,sminka,platta,sminka,fixa,dona...!
Och just d-Välja kläder!

Tjejer ikväll blir det tufft för vi vet inte vad vi ska ha på oss och vi har alla beslutsångest-det kan bli mkt svårt!

Men när d väl är klart är d dags för Deep! Dans till fötterna blöder ikväll då så höres vi imorn!

Tjingeling/Christina!

I wanna dance with somebody!

Halloj!

Gissa vad jag har gjort idag? Oljat staket! Jippe! Eller inte...
Jag började mitt sommarjobb som fastighetsskötare i måndags, inte mitt drömjobb precis men jag får ju pengar och förhoppningsvis lite solbränna, vilket lilla bleka jag behöver. Just nu har jag ganska snålt med cash, men när lönen kommer, då jävlar ska det shoppas! Jag ska inte shoppa upp allt, jag vill inte bli pank igen. Men shopping behövs!

Imorgon ska jag, Christina, Emii och Mathilda till Deep i Malmö och dansa rumporna av oss! Fy attan vad kul vi ska ha! Vi ska göra oss i ordning hos mej innan. Jag har en stark känlsa av att det kommer bli kaotiskt. Jag med min beslutsångest ska hjälpa Christina och Emii välja kläder. Lycka till flickor!

Tedrickningsdags!

Kramar! Denice


Känner igen mig,för väl?

Tjolahopp!
Älskar nya designen,så vi tackar för den,både jag och Denice :)


 
Men måste tipsa om en undebar bok,eftersom jag står för läsardelen av mig och Denice (vi är i princip samma människa :P) så tänkte jag att om nån ska berätta om en bok får det vara jag.
Alla tjejer som nånsin stått utanför skyltfönstret och sett dom där perfekta stilettosandalerna eller den underbart söta halterneck klänningen men kollat på prismärket och fått en butter min borde läsa feel good boken "En shopaholics bekännelser" som handlar om Rebecca Bloomwood som har fabulösa märkeskläder,moderna skor och dom nyaste mest exklusiva väskorna,men inga pengar!
Man får följa henne komma tbx på banan!

När jag började läsa den började jag känna igen mig mer och mer i Rebecca.Det här med att inte ha råd till det där perfekta man bara måste ha..

Men när nånting ledsamt händer,då kan jag känna som Rebecca...

Bara köpa nått litet...nått man känner man måste ha...

Tjingeling/Christina!


I'm back!

Här är jag igen!

Jag har varit i någon random stuga i Skyrup med Mathilda i helgen. Mysigt :)
Vi hade ju hoppats på sol och värme så man kunde lata sig på stranden, men det regnade så vi latade oss inomhus istället med kortspel, tv och mobiler.

När det var uppehåll från regnet i lördags var vi ute och spelade kubb. Höjdpunkten var när Mathildas sjuåriga (snart åtta) lillebror Hugo fick damp för att hans lag höll på att förlora. Han sprang runt och sparkade på klossarna och slängde in pinnarna i buskar, och såg oerhört rolig ut när han gjorde det. Medans detta hände satt jag, Mathilda, Mathildas lillasyster och hennes mamma och skrattade ihjäl oss. De hade varnat (snarare förberett) mig för detta och det var verkligen jättekul. Speciellt eftersom hans lag inte hade förlorat än, men eftersom han sparkade ner kungen förlorade de.

Mathildas lillasyster Ida ramlade i sjön med kläder och allt när vi stod på bryggan. Det frambringade också ett skrattanfall. Ja, någon fick ju bada fast det inte var badväder ;)

Jag känske lägger upp bilder senare, denna datorn gillar inte min mobil så värst mycket...

Kramar! Denice


// Emsied.blogg.se

Så sparklepants tjejerna xD Nu är jag klar med er design .
Hoppas ni blev nöjda , kram // emsied.blogg.se

Baksmällan

Hejhopp!

Då var man hemma från den underbara bion som vi såg idag,jag Emii och Rebecca.
Seriously,se "The Hangover".

Den roligaste film jag sett i hela mitt liv,och jag skämtar inte. Så här är trailern och glöm inte att boka dina biljetter till bion så fort du kan!

Tjingeling/Christina!


Shopping och bio!

Tjing!
Snabbinlägg nu dårå...

Håller på att få en design fixad med hjälp,så snygg design är på G!

Idag blir det Malmö med Emii och Rebecca,det blir shopping! Och sen i eftermiddag dras det tillbax till Lund för att gå på bio.
Det blir "The Hangover" (Baksmällan),låter skitskoj! Läs här: "Baksmällan"

Så nytt inlägg ikväll!

Var är kommentarerna från er btw?? ;)

Tjingeling/Christina! 

Tänk om man var en katt!

Tjing!
Vet ni vad,här kommer ett sånt flummigt inlägg som man bara skriver när man är typ über-trött,en levande zombie typ. Okidoki...


Jag har två katter och speciellt idag tänkte jag,tänk om man var katt! Vad bra allt hade varit.

1) Man kan sova typ 18 timmar om dygnet och ändå ha möjligheten att sova mer

2) När man äter kan man göra det i princip när man vill

3) Man är oerhört lättroad

4) Du behöver aldrig kolla i spegeln-du vet redan att du är söt

5) Du behöver inte vara smart,oroa dig inte-ingen av din art är det!


Jag kan göra listan lång men orkar faktiskt inte skriva mer,med risk för att jag faktiskt somnar snart... Så det blir mer av att sitta i soffan nu!


Denice är i en stuga med Mathilda nu så det blir jag som står för bloggandet i helgen,det ska nog gå bra!


Tjingeling!/Christina



Vad vill jag egentligen?!

Hej!

Jag är väldigt trött, som vanligt, och väldigt utmattas idag. Vi har varit på begravning där vi grät en massa. Men jag ska inte skriva om det, för det har ju Christina redan gjort.
Istället ska jag skriva om gymnasieval.

Som jag har sagt innan har jag beslutsångest, och det gäller även detta viktiga val. Jag har absolut ingen aning och vad och vart jag vill gå. Jag ska gå samhällsprogrammet på Polhem i Lund och det är väl okej. Alla mina kompisar blev helt överlyckliga när de kom in på sina förstahandsval, de är ju 100% säkra på vad och var de vill plugga de närmaste tre åren. Som det ser ut nu vill jag plugga vidare till lärare efter gymnasiet, men jag kanske ändrar mej senare. Därför valde jag samhäll eftersom man där får en bred utbildning och har ingen speciell inriktning och kan lätt plugga vidare till något annat yrke sen. Folk säger att det är jättebra att jag vet vad jag vill bli, och det fattar ju jag med. Jag har ett mål, men jag vet inte hur jag ska ta mig dit.

Jag var en bra bit över medel när det gällde poängen så jag var ganska säker på att jag skulle komma in på mitt förstaval. Men det hade inte gjort något om jag hade kommit in på mitt andraval, barn och fritid på Vipan. Jag hade varit lika förvirrad för det.

En del av mig önskar att jag inte hade kommit in på Polhem, för då hade mitt val varit klart.  Nu har jag gjort mitt val, jag kan inte skylla på att det inte var det jag ville gå om det blir skit. Dessutom så vet jag bara två personer från hela min högstadieskola som har valt samhäll på polhem. TVÅ PERS! fatta hur lite det är! Och jag kan inte säga att jag är kompis med dem, jag vet typ bara vem de är. Polhem är en ganska stor skola så chansen att jag kommer med en korsbackaelev är ganska liten. Om jag bara hade fattat no och kunnat det hade jag valt det ist. Flera stycken jag känner ska gå nv på polhem.

Jag har även världens sämsta lokalsinne så jag undrar hur min gymnasietid kommer bli. Jag kommer i en helt ny klass med helt nya människor. Får helt nya lärare och helt nya ämnen på en helt ny skola som jag varken hittar i elr till.
Lycka till Denice!

Gud, vad jag hoppas att det löser sig. Alla runt om mej säger att gymnasieåren är de bästa i ens liv... Undrar om det gäller mej också?

Kramar Denice




En mycket vilsen Denice bjuder på denna bilden ;)

Uppskatta livet!

Tjohooo!
Kom hem lite över 15 idag,och nu är jag i princip dödstrött faktiskt. Satte mig framför datorn,försökte komma på nått att blogga om men min hjärna stod still,händer för mkt nuförtiden...
Iaf,jag satte mig och glodde lite på NCIS och slumrade till en stund,undra vf,det gör jag aldrig till NCIS..

Men idag har varit en lite upp och ner dag.

Började med en tidig uppstigning eftersom Emii skulle passa barn,jag cyklade hem runt kvart i åtta och duschade. Sen gjorde jag mig klar och cyklade till Denice i MOTVIND,inte skoj,jag höll på att blåsa bort. Inte nyttigt för mig att cykla i sån blåst har jag kommit fram till....IDAG!

Sen var det dags att gå till begravningen,en tjej i vår lilla håla där vi bor gick bort den 25 juni. Hela kyrkan var full och allt var så vackert. Lärare från skolan var där bland annat,rektorn och så. Men först och främst; familj,vänner och så... Allt var så himla sorgligt men ack så fint.

I slutet,vid avskedet spelades flickans favoritlåt, The Worlds Greatest med R Kelly, så lyssna här. Den är underbar!


Tjingeling/Christina!

Michael Jackson-King Of Pop

Toodeloo!
Jag och tjejerna såg alltså Minnesstunden till Michael Jackson igår och den var så underbart fin.
Det gick inte att hålla tårarna inne för alla som var där kom med sanna känslor för sin vän,pappa,son,bror,ex... De finaste var när Brooke Shields höll sitt tal och när Michaels dotter,Paris Katherine Michael Jacksons, sa till alla:
"Pappa har varit den bästa pappa man kan föreställa sig. Jag vill bara säga att jag älskar honom så mycket"
Hon var så underbart söt och allt var bara så himla kärleksfullt.

Tänkte,för er som inte såg det,så kommer här lite bilder från gårdagens underbara minne av Kungen av Pop.

                  


 



Michaels dotter


För mig var detta det finaste på hela kvällen...
Tjingeling//Christina

Alla pratar oförståligt där

Tjena tjena!
Idag ska jag,pappa,hans tjej och hennes barn till zoo i Danmark... men där finns en stor baksida till det,jag har inte en blekaste aning om vad dom säger i Danmark. Jag tänker på d varje gång jag är där,vet ni,det är inte så kul att känna sig korkad :P

Ikväll blir det maskarna,som Denice sa,vi kommer förmodligen bli uttråkade av Michael Jackson programmet efter ett tag så det blir väl NCIS eller nått,like always.. Men vem tackar nee liksom?

Denice,jag håller med dig om vädret,det har beslutsångest,kanske till och med mer än Denice,och det är en bedrift ska jag berätta!
Vi älskar dig ändå Denice!

Hoppilihoppas nu att vädret håller i sig så man slipper traska runt i ett land där man ändå inte förstår vad som säger,dyngblöt!

Tjingeling /Christina

King of Pop
1958-2009


Denice, trött och förvirrad!

Toodeloo!

Det känns som att jag bode sova men av någon anledning sitter jag kvar vid datorn. Jag har varit konstant trött hela dagen, somnade när Mathilda och jag kollade på vänner. Och ändå har jag inte gått och lagt mig än! Jag tror det är något fel på mig...

Jag kom till Mathilda runt tolv idag och det började med att jag trodde att jag hade kommit fel när jag kom fram till huset, fast jag har cyklat dit typ en miljard gånger. Hon hade nämligen inte berättat för mig att de hade börjat typ bygga om hennes hus, så det var en massa byggarbetare, stora maskiner och sand där det brukade vara asfalt, gräsmatta och plats att gå på! Panelen som hade varit i fyra olika nyanser av gult och alltså väldigt lätt att se på långt avstånd, var svart och det gjorde mig förvirrad. Det var av ren ondska som hon inte berättade detta för mig ;)

Vi var alltså hos henne och kollade på film och mös medan pojkarna hamrade utanför. Sen gick vi hem till mig och kollade Vänner, då jag som sagt somnade.

Min dag, gott folk! Och imorgon ska maskarna kolla på något sorts minnesprogram för Michael Jackson. Jag tror det var fyran som skulle ägna hela dagen till det elr nåt. Iaf, vi kommer nog inte orka kolla på det så länge så vi kol¨lar nog på ncis ist efter ett tag ;)

Nu ska jag verkligen sova!
Godnatt! Denice

Har vädret beslutsångest?

Jag vill börja med att säga att jag delvis håller med Christina i förra inlägget, delvis inte. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Det har faktiskt hänt mig. Att jag sedan sumpade det hela genom att inte ge killen mitt nummer är en annan sak...

Detta med mr.Right vet jag inte om jag tror på. Jag hoppas oerhört mycket att det är så, men det är svårt att tro att man skulle kunna hitta någon som är allt man någonsin har önskat sig. Men det kanske händer någon gång i framtiden, det vet man aldrig.
"Life is like a box of chocolate. You never know what you're gonna get", för att citera en av världens absolut bästa filmer ;)

Är det bara jag som tycker att vädret har varit väldigt konstigt idag? Ena stunden var det så varmt och svettigt att man inte orkade röra sig, och nästa spöregnade det. Vädret kanske är som jag och inte vet riktigt hur det ska göra. De som känner mig vet att jag har enorm beslutsångest när det gäller vissa saker. Vid såna tillfällen är det tur att jag har så underbara vänner som hjälper mig :)

Ciao! Denice

Vem fan är Mr Right?

Hejhej!
Vet ni vad? Jag tror inte på love at first sight eller såndär film-kärlek. För hur mkt man än vill ha en fin sång av en kille eller en dikt eller whatever man sett på film så finns inte det i verkligheten.

Men jag tror på kärlek iaf,jag tror att man kan hitta nån som man tycker om nog för att jobba på det och få ihop nått som verkligen är värt att hålla kvar.

Fråga mig inte vf jag kom och tänka på detta,men detta måste vara nån av dom djupa tankarna vi snackade om i det första inlägget...jag tror jag blir såhär när jag inte sovit nog,vilket jag inte har heller...

Men seriöst,kan nån säga att ni hittat Mr.Right,er perfekta match,nån som inte har några fel och är helt perfekt?

I don't think so...

Men vf inte leta efter den där grabben som faktiskt har det man vill jobba för?
Jo det ska nog jag göra...

Hear you later!

Tjingeling! Christina

Kan inte sluta lyssna på....

Skitsnack och regn

maskarna (christina, bex, emii o jag) åkte in till lund idag för att gå runt o bara mysa. efter det obligatoriska drycksköpet på espresso house och lite snack i lundagård tog vi bussen ut till nova eftersom inga affärer är öppna i stan på söndagar. på nova handlade jag söta trosor på topshop (som har rea nu, vilket innebär att man kan köpa saker där och fortfarande ha pengar kvar...), en gullig klänning på bikbok för halva priset och tofsar på glitter. sen åkte vi tbx till stan och gick runt bara.
vi pratade en massa skit idag! mycket sorgliga saker, men det behöver man oxå prata om ibland. jättekul tjejer! görs om snart :D
när man skulle cykla hem sen började det såklart regna, men det var ganska härligt faktiskt. sommarregn is tha shit!

nu ska jag upp till mamma och packa grejer så jag kan klara mej hos pappa i tre veckor :)

kram! Denice


Kan man bli en New Yorker på en vecka?

Tjoo!
Min sommar kommer bli bäst!
Den började med en vecka med midsommarfirande i huvudstaden med kusinerna och kompisar,en dag fylld med sol,skratt och bad!

Sen bar det av till NYC-staden som aldrig sover fick min förälskad och bestämd att åka tbx igen,shoppade loss och kollade på allt värt att se.
I slutet av veckan fick man till och med frågor om vägbeskrivning vilket fick mig att känna mig som att jag passade in, och vem kan stå emot när man känner den känslan?

Nee ni efter gymnasiet bär det av igen!

Idag blir det mys i Lund med mina tjejer. Denice-Dotty, Emelie och Bex!

Tjingeling! Christina


Part of New York

Sommar :D

Halloj :)

de senaste tre veckorna har jag varit ledare för konfirmander i den lilla hålan där jag bor. idag konfirmerades de o de var jätteduktiga o det var jättefint :) gruppen splittrades, precis när vi hade lärt känna varandra, vilket är lite synd. men detta innebär att jag nu verkligen har sommarlov o är helt ledig! skitskönt!
iofs är det bara i en vecka för sen börjar mitt sommarjobb som pågår i tre veckor. sen är det typ 2 och en halv vecka kvar innan skolan börjar. men den tid som jag är ledig ska jag leva. redan innan sommaren började hade jag o mina kompisar bestämt att detta skulle bli den bästa sommaren någonsin. hittills har den varit lite som en bergodalbana, men för det mesta har den varit underbar. jag ska vara med mina vänner så mkt jag kan och vi ska ha så kul som ngn människa kan ha!

eftersom christina sov hos mej igår natt och vi inte kunde somna fick jag 2,5 timmars sömn...jag har varit som en levande död hela dagen! jag somnade direkt när jag kom hem från konfirmationerna :P
imorgon måste jag vara utvilad, för då ska christina, jag och våra kompisar emelie(emii) o rebecca(bex) in till lund och mysa ;)

puss o kram skumbanan! Denice :D



mina konfirmander<3 tack för dessa veckorna, ni är underbara! :D

Vad ska min blogg heta?

Efter en lång diskussion kom vi fram till att vi skulle slå ihop våra namn, Dorothy Sparkleshoe- Oz och Tingeling Kosackpants-Goldenskirt. Så alla skulle veta vem vi var...
egentligen så heter vi inte de namnen, även fast det hade varit kul. vi heter denice och christina och är 93:or. i denna bloggen tänkte vi skriva om allt och ingenting. lite kul saker du vet ;)

så letar du efter en blogg fylld av skratt, kärlek och vänskap har du kommit rätt. det blir fluminlägg blandat med djupa tankar och en blick in i två virriga tonårstjejers liv :)

cherrio!
Dotty & Tinkerbell


Denice                                 Christina

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0