Ingen piggyflu för mig

Hejhej!
Sitter med fysiken och samhällskunskapen,helt onödigt enligt mig. Jag kommer inte läsa fysik efter februari och samhällsläraren kan inte själv sitt ämne. Sad sad sad.
Som körsbäret på toppen av min fantastiska dag har jag tagit sprutan för svininfluensan tillsammans med folks från min klass idag. Jag som är livrädd för nålar såg inte fram emot momentet av själva sprutan.
Fast det var barnaleken jämfört med hur min arm mår nu,den domnar bort,från time to time. Om jag får värre symptom tänker jag bli arg!

Imorgon,fredag,blir en chill dag. Spännande och läskigt blandat för kvällen.

Vi hörs snart igen!

Puss
Christina

Hårtvättning och New Moon biljetter

Hej på er!
Jag och Denice har typ en miljon stuff i skolan nu och har jättesvårt att trycka in bloggningen emellan allt,vi försöker,jag lovar. Denice hälsar säkerligen till er nu också :)

Sitter med mina Civics-papper,jag och resten av min älskade klass har prov på fredag,och alla kommer faila,det är så tankarna snurrar just nu iaf,eller på lunchen idag. Wish us luck!
Vi har iaf varandra,det kom vi fram till today :D

Just nu har jag tvättat håret,utan att förstöra min make up. Ska till Emelie,sova där ikväll. Så jag tänkte-jag behöver ju inte massakera ansiktet för att jag vill få ur sprayen ur håret. Och jag lyckades och krönte mig nyss till Expert av hårtvättning.

Idag har också biljetterna till New Moon bokats! Överlycklig.
Så den 20 november 18.15 sitter jag,Denice och Emelie i biosalongen,förväntansfulla!

Nu ska min fader köra mig till Emelie.

Puss på er!
Christina

RSS 2.0